The Manda Diaries

Paus är så mycket bättre än hejdå

Publicerad 2014-02-19 10:00:00 i Vardag,

Hejsan ni fina! Alltså, nu, är det såhär att jag bestämt mig för att ta en paus från bloggen...som ni säkert märkt så har det inte hänt så mycket här den sista tiden. Och det är pga. att jag har för många grejer på gång samtidigt, jag måste inse att jag inte kan hinna allt på samma gång.. och just nu i denna period vill jag lägga all min skriv tid på min bok. Det är helst 1000 ord per dag och då räcker inte tiden över för bloggen oxå...även om jag älskar att blogga.
 
Så kanske blir det tyst här ett tag, kanske kan jag inte hålla mig från detta place. Vilket som så ville jag bara säga det att detta inte är slutet, bara en paus. Så därför hoppas jag inte att jag tappar er, ni fina som läser denna blogg dagligen. 
 
\\
 
 
 
Vi ses, förr eller senare.
 
Tills dess ger jag er 3 utmaningar:
 
-Gör något oväntat, något som du aldrig trodde du skulle klara.
 
-Gör något fint för någon, typ ge någon en kram eller få någon att le.
 
-Tänk på livet i ett stort perspektiv, där du är just nu, hela jorden. Det är så mycket som finns att upptäcka, ge inte upp även om den lilla plats/yta/space/rum/stad/by/håla du befinner dig i nu känns trist. Alltså livet, tänk vad jävla underbart det faktiskt är. Bara det att det luktade vår idag, ja, det luktade vår. Sol och vår. I februari? Nej men det är ju fortfarande vinter? Ja, det är det, men det luktade vår och det fick iaf mig att le. Och jag tror att om vi alla bara stannar upp och uppskattar det och dem som får en att le så skulle alla våra hjärtan nog tina upp lite. Och plötsligt är det mars, april och maj. JUNI. Sommarlov, frihet och barfota i gräset, asfalten, sanden eller balkongen. Sommarkvällar som blir till sommardagar, festivaltider och grillkvällar med familj och vänner.
 
Förr eller senare, då, då ses vi.
 
NI kan ju checka in min tumblr om ni har lust sålänge; http://silver-wildfox.tumblr.com/
 
 
 
The Best Is Yet To Come Art Print
 
Och just nu längtar jag så himla mycket till Sommar. The best is yet to come. Och det tror jag på.
 
 
xoxo
 

ASDFGHJKL

Publicerad 2014-02-18 22:15:16 i om festligheter och vänner,

 
Helgen som var spenderade jag i Sundsvall hos Emmy, en riktig toppenhelg..som alltid när jag får träffa mina bästa! <3 Har hunnit med att gå ut på restuarang, bio, bakat, ridit ut, spelat massa sällskapspel, sett på tv-serier, gymmat och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Så himlans bra och så himlans nödvändigt, precis vad jag behövde just nu.
 
Känner mig så lyckligt lottad att ha så fina vänner, jag tror att det är det som är riktigt lycka. Alltså realtioner,av alla sla:; till vänner, familj, pojkvän, flickvän, nära, kära och djur. Det är dem som gör livet värt att leva och det gör mig samtigt så himla ledsen när jag tänker på att det finns dem som inte har någon. Som inte har någon att prata, skratta eller kramas med. Därför önskar jag, jag önskar verkligen att alla bara kunde försöka granska och reflektera över sitt beteende och varje dag kolla sig själv i spegeln. Försöka handla efter största möjliga lycka för största antalet människor. Inte vara så egoistisk, utan handla med hjärtat och aldrig låta någon annan lida bara för att du själv ska må bra. Så snälla, kan vi inte alla bara ta oss en titt runt omkring oss, finns där någon som ser lite ensam ut? Le, fråga något, prata för sjutton om något så klyshigt som vädret eller VAD SOM HELST, men gör det. Okej? För ett leende, eller en vänlig fråga kan ju faktiskt förgylla dennes dag. Och skulle inte det faktum att personen i fråga känner sig lite varmare inombords skänka dig lycka? Äkta lycka.
 
Några bilder från min instagram @amandakristoffersson (från helgen som var).
 
Fredagskvällen började med asiatiskbuffé, mums!
 
 
 
 
Puss på er!

Ännu en bra helg!

Publicerad 2014-02-02 20:45:55 i Vardag,

Då går ännu en helg mot sitt slut, en bra helg! :-) Just nu har jag en underligkänsla av att allt går i ett slags flow, typ som när man åker bil och man svishar förbi allting utanför, fast jag är inte riktigt säker på om det är jag som rör mig snabbt framåt eller om det är allting runt omkring mig som svishar förbi. Anyway, veckorna går fort och det känns som om helgerna är lyktstolparna längs en mörkmotorväg. 
 
I fredags var vi hemma hos Luc och hade det trevligt, jag har världens bästa vänner, alltså det är galet. Och det är jag så otroligt tacksam för. 
 
 
 
 
Idag åkte jag slalom med famliljen, lite dimmigt och kusligt i backen, men så härligt!!
 
Nu blir det tv-serie tittande och B'J, söndagslyx!
 Hoppas ni oxå haft en fin helg, vi hörs snart. Ska försöka att inte vara så tyst här.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela