The Manda Diaries

Aprildepp - fredagspepp

Publicerad 2015-04-23 17:23:00 i Vardag,

 
 
 
 
 
  
 
 Ungefär sähär känner jag om hela april månad. Men det hjälper ju lite att det snart är det Maj iallfall. Maj och vår i luften.
 
Som här om dagen då vi satt ute på lektionen och premiär åt glass i hamnen. Inte helt fel!
 
 
 
 
På fredag så är det studentfest på G, med maskeradbals tema dessutom! Ska bli riktigt skoj då det var två månader sen sist det var studentfest.. men nu på slutet brukar det vara rätt intensivt. Alltså det slog mig idag att det endast är ca. 1 månad skola kvar (med lektioner), sista två veckorna är ju rätt lugna (på skolfronten iallfall).
 
Jag och Jessica, bild från senaste studentfesten. Tycker det är så kul att vi treor på skolan har så bra sammanhållning, det är verkligen som om vi är en enda stor klass!
 
Idag så planerade vi vårt flak till studentdagen och lite annat som rör studenten, alltså ahhhhhh vad taggade vi alla är nu!!! Vårt flak kommer bli kickass om något!
 
xx,
Manda
 
 
 
 

Klart/Slut/Början

Publicerad 2015-04-18 17:27:00 i Vardag,

 
Igår eftermiddag hade vi treor på skolan äntligen vår gymnasiearbete-revovisning! Det är obeskrivligt skönt att ha gjort det, dessutom gick det väldigt bra och var faktiskt riktigt roligt! Till och med lite tråkigt att det är slut.. 
 
 
 
Jag vet att det är långt ifrån alla som tänker så här, men det är iallfall vad jag gjort hela året. Sista jullovet, sista höstlovet, sista sportlovet, sista påsklovet, sista friluftsdagen, sista nationella provet (!). 

Allting är sista och det är så mycket som kretsar kring hejdå, jag önskar att jag inte tänkte på detta viset men det gör jag. Jag är inte bra på hejdå.
 
Men var ju glad såklart för att allt hårt slit med gymn. arbetet lönat sig! (och att det var fredag och helg).
 
 
Ps. om du vill får du gärna klicka in på mitt gymnasiearbete (som är i bloggform), klicka bara på bilden ovan.
 
xx,
Manda
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela