The Manda Diaries

Det här om gymnasiearbetet

Publicerad 2015-02-28 11:51:00 i Vardag,

 
Det ekar tomt här på bloggen och förklaringen är inget annat än att jag haft fullt upp med att skriva på mitt gymnasiearbete. Som ju är i bloggform. Vi som går samhäll får nämligen välja mellan att skriva en rapport på 1234567 sidor eller göra en medieproduktion. Så jag valde att göra en medieproduktion, det låter ju fint. Iallfall så skriver jag då om lycka...vilket är lite komiskt med tanke på att detta gymnasiearbete mest bara gör mig olycklig. 
 
Fast nu börjar jag se slutet, ljuset i tunneln på detta. Jag är snart klar med resultat-delen och bakgrunden är spikad. Så det ska nog bli någonting, vettigt eller ej, av detta oxå!
 
Om ni har lust att kika in kan ni göra det på denna länk (jag lovar du blir lyckligare)
 
http://projecthappy.blogg.se/ 
 
 
 
 
Nu sitter jag på tåget påväg till huvudstaden och Gustav. Och kanske kanske kanske den så kallade våren? Tog iallfall med mig solbrillorna utifall att. 
 
 
Så hej svejs! Och ha det fint så hörs vi snart, promise.
 
xx,
Manda

Kontrast

Publicerad 2015-02-16 21:32:17 i skrivandet,

Allt är så mycket roligare att skriva än att skriva på skolarbetet, så jag gav mig själv 10 minuters skrivpaus från skrivandet...
 
En sorgvacker blomstrande sommaräng, på liv och död. Fallande fåglar och lekande vargar i gryningens mörker. Alla de andra som famlar och ramlar. Dansar vi ut i gläntan av förtvivlan och hopp. I gränslandet ligger verklighetens dröm, där finner vi vår tröst. Återvänder till samma konfusa dimma. Ett skepp som delar havet. Drastiska vågor mot det massiva trädäcket, slag i bröstet och ljumma havsvindar. Det skakar hela vår värld, månen passerar solen. Och himlen öppnar sig. Tusentals flimrande stjärnor i natten, en eld som flämtar med sitt sista andetag. De dalar ner från himlavalvet och allting som glimmar är guld. Förföriskt förädiskt, en total illusion. Att ett tomrum kan kännas så kraftfullt i hjärtat. Hur kan molnen av vattenmolekyler skymma solen? Ängen står stadig genom hösten, vintern, våren, ja alla årstider. Den är föränderlig och beständig. Grönskande och döende. Kontrasternas mitt. Kärlekens svar, två, delat, starkt och sammanflätat.  
 
 
xx,
Manda

Hej Hej

Publicerad 2015-02-16 10:47:00 i Vardag,

 
 På grund av aldeles för mycket plugg på sistone (och framöver) så finns det lite tid och ork till bloggandet. Men jag ville bara titta in här för att visa ett livstecken, just nu känns allt som en brygga, en inandning tills det blir lite ljusare om dagarna. Eller iallfall sportlov. Det är många spännande saker på gång och inombords står jag och hoppar otåligt. 
 
Ska ta nya polaroidbilder snart också, till påsk får nämligen agenturen besök av andra agenturer utomlands. Så jag gymmar rätt mycket, det blir roligare när man har ett mål att jobba mot, någonting som peppar en. 
 
Sen till helgen så är det äntligen dags för årets första hopp-tävling, så då bär det av mot Timrå. Ska bli så roligt att tävlingssässongen drar igång igen!
 
Men tills vidare så kan jag tipsa om några bra låtar:
- HÄR
 
- HÄR
 
-HÄR
 
-HÄR
 
-HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det fint / Manda
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela