The Manda Diaries

Det där om drömmar, havsbrisar och mönster.

Publicerad 2015-04-15 22:37:00 i inspo, om tankar och känslor,

 
Alltså Pinterest, ääälskar konceptet. Inte alls beroendeframkallande. Svär. Jag kan sluta scrolla neråt för fler bilder, det är bara det att jag inte vill..
 
Mönster och strukturer är något som jag gillar.
 
   

Rosa marmor, havsblått, kristalligt och kalejdoskop av fjärillar.
 
             
 
 
 
 
Så även vintage illustrioner och prints, här är några fina...
 
 
 
 
 
 
 
 Drömmiga trädgårdar...
 
 
 
 
 
Och så hus. Jag älskar speciellt äldre arkitektur, tycker ett hus/hem är så mycket mer än några väggar och tak. Det är ju ändå där som de flesta minnesvärda och lyckliga ögonblicken sker. Hade det inte varit för det att jag inte tycker om fysik speciellt mycket så hade jag helt klart kunnat tänkt mig att läsa till arkitekt. 
 
Jag kan verkligen längta ibland till att i framtiden hitta ett fint hus, att kunna ha en så stabil ekonomi att jag kan sitta och skriva böcker på heltid. Med havsutsikt. Och en lummig trädgård med massa rosenbuskar. Väggar med stora tavlor och konst. Ett ljusgult, vitt eller ljusgrönt hus med karaktär och fönster med breda fönsterbrädor så att man där kan sitta och läsa för sig själv, sitta tillsammans och prata mitt i natten över ett glas vin eller bara titta ut genom en regnig dag och studera havsvågornas slag och riktningar. Sånna saker kan jag verkligen längta till, när jag har funnit min plats inom karriär och yrkesval och inte behöver bevisa någonting annat än för mig själv, att finna ro.
 
Konstigt egentligen, men jag antar att det inom mig bor en liten pensionär. En liten gubbe som gillar whiskey, ointresserad av ytliga draman, tycker om att sitta i en fåtölj och läsa böcker, filosofera, och grubblar aldelles för mycket för mitt eget bästa.
 
 
 
Pinterest är även en skattkammare av vacker poesi.
 
 
 
 
Nej, nu borde jag verkligen återgå "to the darkside", det vill säga skolverkets påhitt..det så kallade GYMNASIEARBETET. Som tur är så är det snart över, opponeringen sker på fredag så därav mycket skolarbete just nu.
 
Eller kanske borde jag gå och lägga mig, sömn är ju bra säger dom.
 
Hej svejs å kram,
Manda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela