The Manda Diaries

Ljusare tider

Publicerad 2014-05-27 22:15:00 i Vardag, om festligheter och vänner,

 
 
Imorgon är det långhelg! Hur härligt och bra!??
 
Iaf, anledningen till varför jag inte haft möjlighet att skriva här är för att jag haft så sjukt mycket plugg senaste veckan, närmare sagt 7 inlämningar på 3 dagar! Dessutom har jag gjort en annan sak...nämligen tagit körkortet! Har nog aldrig varit så lättat som jag var när jag blev godkänd i fredags på uppkörningen, så skönt att ha det bortgjort! 
 
Så med både körkort och de flesta skoluppgifter ur vägen så känns livet så mycket ljusare och lättare, de kommande veckorna kommer vara fullproppade med roliga händelser och jag vill bara stoppa tiden här och nu. Är så himla förvirrad att det ibland känns som om jag själv ska ta studenten, men har ju ett år kvar och det är jag faktiskt glad för. Trivs så grymt bra i skolan med de vänner jag har så jag skulle inte vilja gå ut i år, dock känns det sorgligt att förlora vissa speciella treor på skolan som betytt så mycket för mig det senaste året, jag hoppas verkligen jag kan hålla kontakten med dem för de (speciellt två) jag syftar på är världens finaste vänner som verkligen bryr sig. Sen ska jag oxå på en av mina allra bästa och närmaste väns studentmottagning i Sundsvall och se när Emmy går ut för trappen! :) Som sagt, många roliga och känslosamma dagar kvar innan sommarlov. 

Dessutom har jag fått ett väldigt spännande erbjudande om jobb som jag förmodligen tackar ja till...förhoppningsvis kan jag snart berätta mer! 
 
Tillsvidare kan jag visa några bilder från de senaste två veckorna:
 
Förr förra helgen:
Emmy var hr över helgen och vi hade en kanon helg, umgicks och pratade om allt mellan himmel och jord. På fredagskvällen kom dessutom hela gänget hem till mig och vi hade en supertrevlig kväll!
 
 
På lördagsmorgonen slängde vi ihop en brunch i form av bananpankakor och satte oss ute på altan i solen.
 
 
 
Tog en ridtur på eftermiddagen till Gullvik, undebart väder!
 
Tog även en prommis ner till stranden.
 
 
 
På kvällen tog vi det rätt chill, åt god middag och såg en film, en fransk thriller. Dans la Maison hetter den och var precis lika konstig som fransk, dvs. rekomenderas ej/over rated på imbd.
 
 
 
På söndagen var det ockå fint väder så vi bestämde oss för att fota lite, här är två bilder från det(resten kommer sen).
 
 
 
Emmy!
 
 
Bra helg helt enkelt!

Veckan där efter var höjdpunkten på onsdagen då....ja, bilden säger väl allt?
 
 
 
För att sedan på fredagen veckan efter klara körkortet och det firades med middag på Public med famillj och släkt! Pluss skumpa ofcörseee.
 
 
 
 
 
Vi hörs!
 
xx
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela